Nu tar vi dom!!!

Nu så är det Torsdag och på Lördag är Gotacup omgång 2.
Jag längtar så mycket att jag inte vet vad jag ska göra! =)

Förra gången gick det jätte bra förrutom at Brian och jag gick om kull.
Men må inte tro att vi ska göra samma som förra gången FÖR NU TAR VI ER...



image50

Kommentarer
Postat av: Stephanie

Hejsan! Brians ägare här..=) Kul att du verkar trivas me "Brajsen" å att det går så bra för er.. Hoppas han är snäll me dej. Å att han sköter sig på lördag.=) Han brukar älska tävlingar, när han får visa upp sig.. Då trivs han. Iaf när jag hade honom.. Lycka till på lördag. Hälsa, å ge honom massa pussar från mej! /Stephanie

2008-04-17 @ 22:44:19
Postat av: Lagledaren

Ses i morgon 08.30 för att gå banan tjejjer! Sov ordentligt och ät en bra frukost! /Åsa

2008-04-18 @ 20:14:24
Postat av: Felicia

hejStephanie...
Jag trivs jättebra me brian och han är jättesnäll snäll, men han vara ganska busig ibland när vi rider ut:)men det är bara roligt.
I Lördags gick det jättebra på tävlingen första klassen gick vi dubbelnolla och kom 12a (skulle ridit lite fortare i omhoppningen)och i laglassen gick vi nolla i grunden och så red jag jätte snäva svängar i omhoppningen och fick bra tid, men rev sista hindret:( så vi kom 10a.
Om Vi inte hade rivivt den där dumma bomen hade vi blivit placerade....
Men vårat 10 plats hjälpte i allafall till att vårat lag kom TREA!! så vi fich komma in och å pris och rida ärevarv, det tyckte Brian var jätte kul!!!
tack för att jag får låna honom!!
Kram Felicia obs.. jag har pussat han från dig:)

2008-04-20 @ 07:57:01
Postat av: Stephanie

Hej igen! Grattis till en fin insats i lördags.=) Jo då, jag vet att han kan vara väldans busig ibland.. Man har blivit en hejare på att hålla sig kvar på "brallande" hästar efter att ha ridit honom i 7-8 år kan jag lova.=) När du väl har hittat "knapparna på honom" tror jag ni kommer bli oslagbara..=) Sista året jag tävlade honom vann vi alla klasser vi ställde upp i.=) Han är rolig den lilla rackaren..=) De e jag som ska tacka för att du tar hand om honom. Jättesnällt! Jag tänkte försöka komma ner å hälsa på både han å Carola nåt i sommar. Då kanske vi ses.=) Kram Steph

2008-04-21 @ 18:39:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0